Inspiration

Inspiration går ju upp och ned.
Bl.a. stickinspirationen. Den har varit sjukt låg nu ett tag, men shit nu är den på topp! Gaaaah! Stickmani! Kul med nya stickprojekt! Jag är så taggad! Kan inte slita mig från mitt stickeri!

Och så ska jag få uppleva Bon Iver i November! Gaaaaah!! Hur underbart som helst!! GLÄDJE!

Fina färgkombinationer är ju för övrigt nåt som verkligen gör en så där lycklig in i själen!

Och att dumpstra bröd känns så där asbra!

Peace!

Norge!

I går var det den 17:e maj och det firades med bl.a. champangefrukost, picknickande, skratt, dans, karusell och diverse kickar. Det var superkoseligt! (trots att vi inte bar norsk folkdräkt som ca 98% av alla de övriga människorna i Oslo gjorde. Galet!)
För ett år sen firades även Norges nationaldag på en annan ort, nämligen i Mullsjö. Det var riktigt fint!! Gosh vad fint det var!! Vi gjorde vacker norgetårta och var så där 120% pepp. Det var fantastiskt!


På bilden kan man skåda den norska vackra tårtan2020. Bilden har verkligen lyckats fånga så sjukt fina saker. Skrivmaskinen, tårtan, folkvagnsbussar, grotescooxen och en liten bit av min vackra mullsjörum. Faaaaaaab!

Nåt annat som är helt otroligt fantastiskt underbart fabulöst är att Bon Iver släpper nytt i Juni!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!! LYCKA!!!! Ren och skär lycka med guldkanter på!! Gaaah det sprätter i hela kroppen!!! Den här sommaren kommer bli fantastik!

PEACE