Väska med garn i=snyggt







iiih jag är så glad för min fina gamla väska! Allt mitt garn passar så himla bra där! Mitt garn blir så otroligt läckert yeaaaaaaaah!Väskan gör mig kreativ för när jag tittar på den så fylls min själ med kreativitet! Wohoo!Garn i fina färger är livet liksom. Ha det fint där ute! Kärlek!

Mobilstrumpa


En liten, liten, liten grej jag stickat är ju denna lilla mobillstrumpa. Mobilen som är med på bild är egentligen ingen mobil...för den är så himla dålig för jag måste ha den i laddaren när jag ska prata med nån. Annars dör den efter en minut ungefär. Så en omobil mobil helt enkelt. Puss!

Vantar



Gjorde ett par vantar till söta lilla Amanda innan jul.

Vantar!


Heeej! Här är ett par vantar som jag gjort. Nu känner jag i sinnet att det ska hända grejer! Nu ska det minsann stickas känner jag. Puss!

Tröjtryck




Shit vad jag är dålig på det här med att bloggaaaaaaa....men hey nu är det nytt år, nya tag och jag ska försöka bli mer kreativ! Yes! Här är i alla fall lite julklappar jag gjorde. Har stickat en massa med men jag har ingen kamera så jag har inte hunnit ta kort...men nu ojojoj vad jag ska sätta ingång att sticka! Ha det mys!