Mössa


En gång gjorde jag en mössa till Jonas.
Obs det är inte Jonas på bilden. Utan det är min lilla Barbaflinkwannabe som Becca gjorde till mig när jag fyllde år:) God natt kära vänner! Dröm härliga drömmar!

Superhippt!








Om man vill göra nåt enkelt och samtidigt vill bli superhipp kan man sticka ett litet hårband. På bilderna är alltså superhippa jag. Tjingtjingeling! Ha en finfin dag!Lev i nuet. God Bless! The kooks är förövrigt väldans bra!
//Madde

Film


Tjaaaaaa! Måste bara säga att filmen var dyngbra!!(Lite sent men ändå) Mums på den! iiih! Amélie! Hon såg så busig ut hela tiden och det var jättefint med franska! Förstörde inte alls! Tjing!

sockar


Hejsan vänner! Här är ett par sockar jag gjorde på lovet till söta lilla farmor. De var roliga att göra! Det var mysigt att vara på hantverkskväll hos Pilgrim. Lärde mig..hmmm nålbindning kanske det hette. Nåt coolt medeltida sätt att vara kreativ på. Liknande virkning. Tyvärr tog jag inga bilder på det..some day maybe. Idag har jag vart inne i stan med Jessica som vart på besök. Asmys! Och nu ska vi se på film. Amélie från monmarte (eller hur man nu stavar eller vad den nu heter) Ska bli spännande! Tjohoo! Puss på er!
Sen vill jag bara säga:
tack till Vickie som skickade bilderna till mig.
Och tack Stina för att jag får låna din dator!
Puss på er!

Knittings





Ojojoj nu var det ett tag sen..jag var inte så bra på att blogga...Men men nu blickar vi framåt! Här är lite knittings som jag har på mitt rum! Mysmysimys! Sen blir det hantverks..eller syjuntakväll hos Pilgrim! Woho! Då kanske man lär sig nåt nytt! Tjing!!Ha en go kväll, dag o.s.v.!